✓ Altid gratis fragt til Pakkeshop

☏ Ring til os på (+45) 9899 0204

Din kurv

  • No products in the cart.

[ux_banner height=”400px” bg=”7102″ bg_size=”orginal” bg_pos=”54% 7%” parallax=”4″]

[text_box width=”100″ position_x=”50″ position_y=”100″ bg=”rgba(132, 117, 97, 0.68)”]

BRUGER DU DEN RIGTIGE

BH-STØRRELSE?

[/text_box]

[/ux_banner]
[row]

[col span=”9″ span__sm=”12″]

Hvordan køber jeg den rigtige BH?

Sådan spørger rigtig mange kunder når de kommer på besøg i BlondeHuset. Det er rigtigt vigtigt at størrelsen er korrekt i forhold til udseende og kropsholdning og hvis man ikke lige har mulighed for at komme på besøg i den fysiske butik i Løkken er der her nogle gode tips til hvordan man kan købe den rigtige BH i BlondeHusets web-shop.

Man tager udgangspunkt i den bedste BH man har i skabet. En god ide er at tage den på og se rigtig godt på sig selv i spejlet.

Er omkredsen korrekt?

Rigtig mange kvinder bruger for stor omkreds på deres BH. Det er vigtigt at BH ́en sidder godt til i omkredsen da man her kan støtte barmen godt og aflaste skuldrene. Prøv at måle din omkreds med et målebånd. Du skal måle helt oppe under barmen sådan at målebåndet sidder vandret hele vejen rundt. Der skal måles med fast hånd. Det mål du finder frem til skal du trække 3-5 cm fra, da en BH er elastisk. Det vil sige, at måler du fx 84 cm i omkreds, vil en str 80 som udgangspunkt passe dig. BH’en skal fra ny spændes i den yderste hægte, sådan at den med tiden kan spændes ind, da elastikken med vil udvide sig. På den måde har du en BH som passer dig godt i lang tid. Det skal dog bemærkes at der er utrolig stor forskel på hvor fast man kan have sin BH i omkreds. Det er vigtigt at du mærker godt efter hvordan det passer dig bedst. Grunden til at vi anbefaler en BH som sidder godt til i omkreds er at BH’en sidder flottere og mere fast til over barmen og giver det optimale støtte og løft. En for stor omkreds kan medføre at BH’en kravler op på ryggen og lader skuldrene bærer barmen som bliver mindre støttet.

Hvis den nuværende omkreds er for stor og du skal ned i en mindre omkreds, og BH’en ellers passer i skålen, skal du samtidig gå op i skål størrelse. Eksempel: du bruger 80E, omkredsen er 5 cm for stor, skålen passer, så skal du vælge 75F. Årsagen er at når omkredsen bliver mindre, bliver skålen også tilsvarende mindre.

Oplever du at omkredsen fra tid til anden strammer lidt for meget, kan man købe forlængere til alle typer bh ́er. Den er lige til sætte på uden problemer. Det kunne jo være at nogen af de gamle bh’er i skabet er blevet for stramme, eller den nye bh er lidt for fast en gang imellem, så er dette en fin og billig løsning, til fortsat at få brugt de gode bh’er man har.

Er skålen passende i størrelse?

Når du kigger på hvor bøjlen sidder under dine arme, læg da mærke til om den kommer på den rigtige side af barmen. Det vil sige at hele barmen er omsluttet af bøjlen. Hvis ikke bøjlen kan omslutte hele barmen er skålen muligvis for lille. Omvendt skal bøjlen heller ikke sidde så langt ud under armen af den generer, da er skålen muligvis for stor. Det er også fint at lægge mærke til om skålen sidder fat til hen over barmen uden at lave “dobbelt” bryst. Vær sikker på at barmen fylder hele skålen ud. Prøv at skubbe bøjlen helt op under barmen med 2 fingre medens du samtidigt trækker i BH’ens stof foroven. På den måde kommer barmen helt ned til bøljekanten, og du kan nu se om BH’en er for stor eller lille. Et godt trick for at sikre at hele barmen er indenfor bøjlen er at gøre følgende: Din tommelfinger sætter du ind under bøjlen oppe fra og ned så der trækkes lidt bagud i bøjlen. Samtidig tager du modsatte hånd og stikker ind i BH’ens skål under armen – også oppe fra og ned. Så tages der fat om brystet og det trækkes frem. Du slipper med
tommelfingeren så bøjlen kommer på plads. Sluttelig trækkes BH’ens stof ved den øverste kant op mod hagen. Så vil du med sikkerhed kunne se om skålen har den rigtige størrelse; – brystet skal være fuldt omsluttet af bøjlen og stoffet skal sidde pænt og fast.

Stopperne; – er de passende strammet?

Stopperne må ikke være stammet så meget at de skærer ned i skuldrene, og ikke så løst at de glider ned. Godt er det, hvis en finger lige præcist kan køres ind under stroppen. Vigtigst af alt skal det føles rart.

Hvis du har smalle eller runde skuldre, oplever du sikkert at stropperne tit vil glide ned, også selvom de er strammet korrekt. Her kan du købe en skinne til dine skuldre af silicone, hvori du placerer stropperne . Det medfører at stropperne bliver hvor de skal være, samt skuldrene bliver også aflastet

Er du i tvivl?

Det kan være rigtig svært at finde den korrekte størrelse og pasform. Hvis du er i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen i vores butik i Løkken, hvor vi altid har åbent, også lørdag-søndag (fra oktober til april, dog lukket på tirsdage). Du er også meget velkomme til at ringe til os eller skrive, så vi kan rådgive dig. Evt kan du sende et billede, hvor du har BH’en på, så vi sammen kan finde den optimale løsning til dig.

Rigtig god fornøjelse!

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar style=”framed”]

[/col]

[/row]

You don't have permission to register