Leder du efter den perfekte BH?

Sand velvære kommer indefra, så det helt rigtige sæt undertøj er et godt sted at starte!
Hos BlondeHuset har vi et bredt sortiment af BH’er til alle lejligheder. Vi forhandler både BH’er med eller uden fyld, med eller uden bøjle, stropløse BH’er, sports- og amme BH’er. Vi favner alle størrelser, hvad end du er en A-skål eller måske har en af de større barme.
Vi går op i at formidle kvalitet og komfort til alle slags kvinder – men det betyder ikke, at det skal være kedeligt at se på. Vi har nemlig alt fra de skønneste minimalistiske og enkle designs til blonder og lidt mere spræl.

Er du i tvivl om din størrelse?

At finde den helt rigtige BH størrelse kan nogle gange være lidt af en udfordring – hvis en BH ikke er den rigtige størrelse, så vil den ikke sidde behageligt på dig. Faktisk er der en del kvinder, der går med den forkerte størrelse. Det synes vi er er en skam, for den vil ikke fremhæve din figur og på samme vis eller give dig den rigtige støtte og komfort. Vi har stor ekspertise i at guide dig til at finde den helt rigtige størrelse, så vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig, hvis du kommer en tur forbi vores butik.
Hvis du selv vil prøve at finde din størrelse, så er der to helt centrale mål, som du skal kende, og disse er mål over dit bryst (skålen) og mål under dit bryst (omkreds). Du kan eventuelt prøve en online størrelses beregner, som eksempelvis denne!

Vil du se vores produkter i virkeligheden?

Nogle gange kan det være meget rart at føle materialerne i hænderne, inden man tager en købsbeslutning. Du skal derfor være mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Søndergade 15 i Løkken. Her står vi altid klar med gode råd og kompetent vejledning, så du kommer herfra med det helt rigtige køb.


Produkter i denne kategori

Tilbud
669.00 DKK 468.00 DKK
599.00 DKK