✓ Gratis fragt til Pakkeshop ved køb over kr. 300,-

STÅ SAMMEN OG HANDL DANSK🇩🇰

Min kurv

  • Ingen produkter i kurven

Kom ind i Danmarks største lingeriforretning – BH til alle kvinder

Viser 1–12 af 220 resultater

Størrelse

Leder du efter den perfekte BH?

Sand velvære kommer indefra, så det helt rigtige sæt undertøj er et godt sted at starte!
I Danmarks største lingeriforretning har vi et af de største udvalg af BH’er til ALLE kvinder.

Vi forhandler både BH’er med eller uden vattering, med eller uden bøjle, stropløse BH’er, protese BH’er, sports- og amme BH’er – du finder modeller såsom balconette, stropløs, fuld skål, ¾ skål, push-up, deep plunge, triangel, bralette og toppe. Du finder alt lige fra det enkle look til de forførende blonder – ensfarvede til mønstrede og alt der midt imellem.

I Danmarks største lingeriforretning kan du købe lingeri i størrelserne: A-O skål, omkreds 65-115 cm og trusser i størrelse 34-56. Der skal være noget at vælge imellem, så vi forhandler ikke mindre end 17 mærker i lingeri, og det er følgende: Prima Donna, Marie Jo, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, MEY, Elomi, Fantasie, Freya, B’ Tempted, Lady Avenue, Triumph, Sloggi, Femilet, Chantelle, Passionata, Trofé, Abecita, Anita .Vi udvælger med omhu de bedste modeller fra hvert mærke, så du kan altid være sikker på at finde det bedste af det bedste på vores webshop og i vores fysiske butik i Løkken.

Vi favner alle størrelser, vi går op i at formidle god info om alle vores produkter til vores kunder og derfor kan du være sikker på at modtage den hjælp du har brug for uanset om du handler på webshoppen eller i den fysiske butik i Løkken. Vi brænder for det vi laver og er hele tiden opdateret på nye tendenser. For os handler det om serviceserviceservice. Vi er glade for vores job og føler os heldige, da vi får lov til at finde alt det, som fremhæver det bedste hos en kunde.

Vi har en stor viden inden for vores felt og deler gerne ud af den, derfor lytter vi opmærksomt til vores kunder og gør alt hvad vi kan for at opfylde den enkeltes ønske

Er du i tvivl om din størrelse?

Det viser sig, at kun 30% af alle kvinder bruger den rigtige størrelse i BH – at finde den helt rigtige BH størrelse kan nogle gange være en udfordring – hvis en BH ikke er den rigtige størrelse, så vil den ikke sidde behageligt på dig. Faktisk er der en del kvinder, der går med den forkerte størrelse. Det synes vi er er en skam, for den vil ikke fremhæve din figur på samme vis eller give dig den rigtige støtte og komfort.

Hvis du vil prøve at finde din størrelse, så kig ”Tips og tricks” under ”god info” på vores website.

Du kan også se vores vaskeråd på YouTube – Klik lige her https://www.youtube.com/watch?v=BQvG3rQmo38

Vil du se vores produkter i virkeligheden?

Nogle gange kan det være meget rart at føle materialerne i hænderne, inden man tager en købsbeslutning. Du skal derfor være mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Søndergade 20 i Løkken. Her står vi altid klar med gode råd og kompetent vejledning, så du kommer hjem med det helt rigtige køb.

You don't have permission to register