✓ Gratis fragt til Pakkeshop ved køb over kr. 300,-

STÅ SAMMEN OG HANDL DANSK🇩🇰

Min kurv

  • Ingen produkter i kurven

Leder du efter en BH til protese?

I Danmarks største lingeriforretning har vi et godt udvalg af BH’er til protese. Vi har modeller med og uden blonder samt smal eller bred strop og alle er uden bøjle. Vi fører protese BH’er fra mærkerne Trofé, Anita og Abecita. Vi udvælger med omhu de bedste modeller fra hvert mærke, så du kan altid være sikker på at finde det bedste af det bedste på vores webshop og i vores fysiske butik i Løkken. Protese BH findes i størrelse A-F og omkreds 75-100 cm.

I vores BH’er til protese er der lommer i begge sider, men BH’en kan naturligvis også bruges til klæbeprotese. De materialer stoffet indeni skålene er lavet af, er bløde og behagelige mod huden, så hvis du har ar efter operation, så vil det ikke blive generet af BH’en.

Vi har forståelse for at man efter en operation skal vænne sig til en ny situation og det for nogen kan være en udfordring at finde den rigtige BH. Det kan være grænseoverskridende at komme i prøverummet, men vi er her for dig, og vi er diskrete. Vi lytter til dine ønsker og behov og finder sammen med dig de bedste modeller, som skal give dig komfort og støtte. Først når du prøver BH’en, kan du mærke, om det føles rigtigt og er som ønsket. Er det vigtigt for dig at komme i butikken, når der er ro og fred, kan vi tilbyde dig at komme før åbningstid eksempelvis fra kl. 9 til 10. Så har du en af BlondeHuset’s medarbejdere helt for dig selv og uden forstyrrelser. Det er en gratis service, og den kan bookes alle ugens 7 dage på tlf. 98990204.

For at yde den bedste service er det vigtigt for os, at vi får lov at gå med i prøverummene, så vi ved, at du får den rigtige omkreds og skålstørrelse, som i sidste ende sikrer os, at du kommer hjem med den helt rigtige BH. Vi er eksperter i lingeri og badetøj, og derfor kan du forvente kvalificeret hjælp, når du kommer i BlondeHuset.

Har du ikke mulighed for at komme til butikken i Løkken? Så er der rig mulighed for at handle på vores webshop www.blondehuset.dk, som både viser lingeri og badetøj til protese. Hvis du har spørgsmål inden du afslutter dit køb, så ring til os på tlf. 98990204 eller skriv til os på info@blondehuset.dk og du vil blive betjent af de samme dygtige medarbejdere, som du møder i butikken.

Ligesom det er vigtigt at have en god BH til protese, så er det lige så vigtigt at føle sig godt tilpas i badetøj. Derfor kan BlondeHuset hele året rundt naturligvis også tilbyde flere modeller i bikinitoppe og badedragter til protese uden bøjle.

Vi er altid på udkig efter nye modeller og andre måder at lave protese BH’er på, så vi altid er fuldstændig opdateret, når vi skal servicere dig. Vi glæder os til se eller høre fra dig

You don't have permission to register