✓ Gratis fragt til Pakkeshop ved køb over kr. 300,-

STÅ SAMMEN OG HANDL DANSK🇩🇰

Min kurv

  • Ingen produkter i kurven

Vi har Danmarks største udvalg af badetøj – hele året!  Vi har både badedragter, bikinisæt, tankinier, strandtøj samt passende accessories til strandturen eller solferien.

Viser 1–12 af 410 resultater

Størrelse

Find badetøjet hos os!

Leder du efter det perfekte sæt badetøj? Så er du kommet til det rette sted! BlondeHuset forhandler nemlig Danmarks største udvalg af badetøj – hele året rundt, så der er helt sikkert også noget for dig. Vi ved, at bademode skal være alsidigt, og derfor har vi både modeller der passer til hotellet, poolen, svømmehallen eller blot en afslappende tur til stranden. Vi har både badedragter, bikinisæt, tankinier, strandtøj samt passende accessories til strandturen eller solferien. Hvad end du ønsker et klassisk, elegant eller trendy look, så kan du helt sikkert finde det i kategorien her. Vi har desuden badetøj i ALLE størrelser, så vi har helt sikkert også modellen der passer til dig!

I Danmarks største lingeriforretning kan du købe badetøj i størrelserne: A-J skål, omkreds 65-100 cm og bikiniunderdele i størrelse 34-52 samt badedragter fra størrelse 34-60.

Der skal være noget at vælge imellem, så vi forhandler ikke mindre end 17 mærker i badetøj, og det er følgende: Wiki, Prima Donna, Marie Jo, Seafolly, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Elomi, Fantasie, Freya, Triumph, Femilet, Chantelle, Trofé, Abecita, Banana Moon, Anita, Sloggi

Vi udvælger med omhu de bedste modeller fra hvert mærke, så du kan altid være sikker på at finde det bedste af det bedste på vores webshop og i vores fysiske butik i Løkken. Vi gør det nemt for dig at sammensætte dit eget unikke bikinisæt, da 95% af overdele og underdele kan købes hver for sig. Er du for eksempel mindre på underdelen end overdelen eller omvendt, så kan du ligesom med lingeri, mixe mellem et hav af overdele og underdele, som passer!

Hvordan passer jeg på mit badetøj?

Når du har fundet det perfekte sæt badetøj, så er det med at passe godt på det, så det holder sig pænt i hele sæsonen. Skyl badetøjet grundigt igennem for saltvand eller klorvand, vask derefter badetøjet i hånden med lunken vand og benyt vaskepulver til fine materialer eller hårshampoo, som du altid har ved hånden, når du er på ferie. Vi anbefaler ikke at vaske i maskinen, men vælger du alligevel denne løsning, bør du benytte en vaskepose – vask her på skåneprogram, uden centrifugering. Undgå skyllemiddel og balsam, da det ødelægger elasticiteten i badetøjet og lad det lufttørre efter vask. Badetøjet må aldrig vrides, men vandet presses i stedet ud.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Webshoppen viser endnu ikke det store udvalg, som vi har i den fysiske butik. Vi forventer i løbet af det næste halve år, at alle varer bliver tilgængelige på webshoppen. Alternativt kan du kigge forbi butikken på Søndergade 20 i Løkken eller give os et kald på 98 99 02 04, så hjælper vi gerne med at finde det rette sæt til dig.

You don't have permission to register