✓ Gratis fragt til Pakkeshop ved køb over kr. 300,-

STÅ SAMMEN OG HANDL DANSK🇩🇰

Min kurv

  • Ingen produkter i kurven

Find den perfekte trusse – string, hipster, tai, midi, maxi, pants, shorts

Viser 1–12 af 283 resultater

En trusse er ikke bare en trusse, men er det der fuldender dit lingerisæt og er med til at skabe det gode udgangspunkt

En trusse er også vigtig og giver ofte prikken over i’et, så husk at prøve de forskellige modeller. De findes i forskellige pasforme og med og uden shape-effekt.

Uanset om du er pære-, æble-, timeglas- eller en anden fantastisk facon, så er det er vigtigt, at du får den trusse, der passer præcis til dig!

En trusse kan være med til at shape og forme, eller den kan være sømløs, så du helt glemmer at du har den på og det kan være den der er sporty og enkel eller mere feminin og blondet.

I Danmarks største lingeriforretning kan du købe trusser i størrelse 34-56. Der skal være noget at vælge imellem, så vi forhandler ikke mindre end 17 mærker, og det er følgende: Prima Donna, Marie Jo, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Elomi, Fantasie, Freya, B’ Tempted, MEY, Lady Avenue, Triumph, Sloggi, Femilet, Chantelle, Passionata, Trofé, Abecita, Anita .Vi udvælger med omhu de bedste modeller fra hvert mærke, så du kan altid være sikker på at finde det bedste af det bedste på vores webshop og i vores fysiske butik i Løkken.

Afgør med dig selv, om du skal bruge underdelen til hverdag, sport eller fest. Du kan vælge mellem disse modeller: Hipster, string, tai, midi, hot pants, maxi, high waist, pants, shorts, tanga, brazilian brief, hipsterstring, long pants og de findes i disse materialer: modal, microfiber, bambus, silke, uld, bomuld.

Mine trusser kravler op….vælg en trusse, der kommer bedre rundt om bagdelen og eventuelt med et fast elastik. Det kunne være en midi, maxi, shorts eller high waist pants.

Mine trusser klemmer ind i siden…brug en høj trusse, der kommer op i taljen. De er for resten også super moderne. Hvis du bruger strømpebukser, er det en god idé at bruge en trusse, der har samme højde som dem, så du undgår dobbelt kanter i siden.

Man kan se mine trusser under tøjet…der findes et hav af muligheder i trusser med sømløse kanter. Det er løsningen på alle problemer, men ellers kan du snildt bruge en string eller hipster string.

Vil du se vores produkter i virkeligheden?

Nogle gange kan det være meget rart at føle materialerne i hænderne, inden man tager en købsbeslutning. Du skal derfor være mere end velkommen til at besøge os i vores butik i Søndergade 20 i Løkken. Her står vi altid klar med gode råd og kompetent vejledning, så du kommer hjem med det helt rigtige køb.

You don't have permission to register