✓ Gratis fragt til Pakkeshop ved køb over kr. 300,-

STÅ SAMMEN OG HANDL DANSK🇩🇰

Min kurv

  • Ingen produkter i kurven

Body er formende og elegant inderst inde. Prøv én og se den flotte effekt

Bodyen har fået sin renæssance, så hvis du ikke har prøvet sådan én før, så skulle du prøve det nu, for der er et rigtig godt udvalg

Praktisk, nemt, sexet, behagelig, flot figur eller det hele på ÉN GANG. Sådan kan det være at have en body på.

Med en body får du det perfekte underlag til din beklædning, uanset om det er kjole eller bukser. De fleste modeller i dag findes desuden uden synlige kanter på bagdelen. Samtidigt fremhæves taljen og tøjet falder perfekt. Du kan få den i mange varianter: med og uden bøjle, med og uden vattering, med og uden shape effekt, med og uden blonder og med sømløse kanter.

Bodyen kan du bruge som BH og trusse i ét og fordelen er soleklar – ingen steder der klemmer ind, tøjet falder perfekt og du er klar både til hverdag og fest.

Se også vores video på YouTube omkring bodyer https://www.youtube.com/watch?v=BJL3gYLwiLA

I Danmarks største lingeriforretning kan du købe body fra mærkerne: Prima Donna, Marie Jo, Fantasie, B’Tempted, Triumph, Sloggi. Vi udvælger med omhu de bedste modeller fra hvert mærke, så du kan altid være sikker på at finde det bedste af det bedste på vores webshop og i vores fysiske butik i Løkken.

PRØV DEN – BODY’en er kommet stærkt tilbage…

Vil du se vores produkter i virkeligheden?

Nogle gange kan det være meget rart at føle materialerne i hænderne, inden man tager en købsbeslutning. Du skal derfor være mere end velkommen til at besøge os i Danmarks største lingeriforretning på Søndergade 20 i Løkken. Her står vi altid klar med gode råd og kompetent vejledning, så du kommer hjem med det helt rigtige køb.

You don't have permission to register