Se det store udvalg af badetøj. Mange modeller, farver og størrelser.

Find badetøjet hos os!

Leder du efter det perfekte sæt badetøj? Så er du kommet til det rette sted! BlondeHuset forhandler nemlig et stort udvalg af badetøj i alle afskygninger, så der er helt sikkert også noget for dig. Vi ved, at bademode skal være alsidigt, og derfor har vi både modeller der passer til hotellet, svømmehallen eller blot en afslappende tur til stranden. Vi har både badedragter, bikinisæt, tankinier, standtøj samt passende accessories til strandturen eller solferien. Hvad end du ønsker et klassisk, elegant eller trendy look, så kan du helt sikkert finde det i kategorien her. Vi har desuden badetøj i alle størrelser, så vi har helt sikkert også modellen der passer til dig!

Hvordan passer jeg på mit badetøj?

Når du har fundet det perfekte sæt badetøj, så er det med at passe godt på det, så det holder sig pænt i hele sæsonen. Vask derfor helst badetøjet i hånden med lunken vand og benyt vaskepulver til fine materialer eller hårshampoo, som du altid har ved hånden. Alternativt kan du benytte en vaskepose, hvis du anvender vaskemaskinen – vask her på skåneprogram, uden centrifugering. Undgå skyllemiddel og balsam, da det skader elasticiteten i badetøjet og lad det lufttørre efter vask.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Webshoppen viser endnu ikke det store udvalg, som vi har i den fysiske butik. Vi forventer i løbet af det næste halve år, at alle varer bliver tilgængelige på hjemmesiden. Alternativt kan du kigge forbi butikken på Søndergade 15 i Løkken eller give os et kald på 98 99 02 04, så hjælper vi gerne med at finde det rette sæt til dig.


Produkter i denne kategori

499.00 DKK